Privatni vrtić Magnolija vizija: Lepota odrastanja.

Težimo ka tome da stvorimo budućnost u kojoj sva deca rastu i jačaju prirodno, otkrivajući svoje mogućnosti.

Privatni vrtić Magnolija misija: Učimo kroz zabavu.

Privatni vrtić Magnolija je orijentisan ka sveobuhvatnom razvoju mališana od najranijeg detinjstva. Važno nam je da deca koja idu u vrtić rade zajedno jedni sa drugima kao i sa vaspitačima i razmenjuju iskustva koja im omogućavaju da postanu jake ličnosti, koje vole sebe i druge. Negujemo timski duh u vremenu gde je sve postalo igra jedan na jedan. Trudimo se da zajednički obezbedimo deci srećnu i prijateljsku zajednicu u vrtiću, koja će im pružiti pozitivnu i čvrstu osnovu za njihove buduće školske dane.

Naše vrednosti:

Privatni vrtić Magnolija je oaza za decu u kome se svako razvija na jedinstven način. Zato smo naš program predškolskog obrazovanja napravili u skladu sa osnovnim vrednostima koje uključujemo u sve aktivnosti vrtića. Obzirom da je Magnolija plod još iz drevnih vremena, tako su i naše vrednosti koncipirane po modelu koji su hiljadama godina koristili poglavice iz plemena Magnolijanci:

Porodica: Cenimo važnost porodice u životu svakog deteta, a negujemo vezu između roditelja i deteta kroz njihovo odrastanje.

Poštovanje: Poštujemo raznovrsnost iskustava, uzrasta i interesa među pojedincima koji postaju tkiva naše zajednice. Privatni vrtić Magnolija poštuje tradicionalna i moderna sredstva povezivanja sa svetom i, sa zahvalnošću, sakuplja svoju nagradu. Mi poštujemo odgovornost koju smo dobili kao vaspitači da uvek postupamo sa budućim generacijama na umu.

Edukacija: Posvećeni smo pružanju kvalitetnog znanja i učenja kroz iskustvo svega što je smisleno, izazovno i zabavno. Smatramo da deca imaju pravo na slobodnu igru, da se uprljaju, i da istražuju putem svojih čula.

Odgovornost: Mi razumemo našu odgovornost da inspirišemo promene kroz naše reči i akcije. Poštujemo pouke iz prošlosti dok gradimo budućnost. Naši modeli su integritet, empatija i iskrenost. Sarađujemo sa drugim školama, vrtićima, pozorištima, muzejima i galerijama kako bismo obezbedili najbolje moguće iskustvo za naše mališane.

Konekcija sa prirodom: Mi razumemo i cenimo moć prirode i verujemo da je duboka veza sa prirodom osnovni sastojak zdravog života. Deca koja idu u vrtić imaju prilike da vide kako se razvija svet oko njih posmatranjem, eksperimentisanjem i učestvovanjem u životu raznih biljaka i životinja, a na nedeljnom nivou imaju prilike da posete neku od oaza prirode, kako na teritoriji grada tako i zemlje.

Kontaktirajte Vrtić Magnolija Odmah! Klik

Naš cilj je da stvorimo okruženje u kojem se svako dete razvija

Bajkovite jaslice, vrtić i predškolsko